(088) 42 60 700 info@cloudworkers.nl

Voorwaarden Job Post

Een job post betreft het plaatsen van een openstaande vacature voor een tijdelijk project of vaste baan op de interne online vacaturebank van Cloudworkers. Voor deze dienstverlening gelden de volgende voorwaarden:

 1. Cloudworkers heeft een bestand opgebouwd van kandidaten die interesse hebben om (deels) op afstand te werken binnen het brede vakgebied van ‘Digital & Tech’. Het Cloudworkers team behoudt zich het recht voor om job posts te weigeren wanneer de betreffende (tijdelijke) functie, naar hun oordeel, niet binnen deze uitgangspunten past.
 2. Kandidaten in het bestand van Cloudworkers worden minimaal 1 maal per email op de hoogte gesteld van de openstaande (tijdelijke) vacature.
 3. Alle reacties op de job post worden direct per email doorgestuurd aan de opdrachtgever.
 4. Cloudworkers draagt geen zorg voor werving & selectie van kandidaten, dat is geheel aan de opdrachtgever.
 5. Cloudworkers geeft geen garanties af over de kwaliteit van de kandidaten of reacties.
 6. Facturatie van de job post vindt maandelijks plaats na publicatie op de interne online vacaturebank van Cloudworkers en uitsluitend wanneer er een of meer reacties van kandidaten hebben plaatsgevonden.
 7. De kosten voor deze dienst bedragen € 250- ex BTW per job post.

Extra opties:

 • Een e-recruiter van Cloudworkers verzorgt, op basis van een voorselectie van kandidaten door de opdrachtgevers, interviews à € 35,- (telefonisch) en/of € 75,- (webcam) per stuk.
 • De opdrachtgever wijzigt de opdracht in een E-recruitment opdracht. De meerkosten bedragen € 450,- per job post. In dat geval verzorgt de e-recruiter van Cloudworkers de voorselectie en houdt telefonische interviews met kandidaten. Optioneel kunnen ook webcam interviews gehouden worden door de e-recruiter à € 75,- per stuk.

In geval van een gratis job post

Soms heeft Cloudworkers een tijdelijke actie, waarbij het posten van een job kosteloos wordt aangeboden. Daarbij gelden de volgende additionele voorwaarden:

 1. Voor het uitzetten van (tijdelijke) vacature op de interne online vacaturebank van Cloudworkers en het versturen van minimaal 1 email aan het kandidatenbestand van Cloudworkers zijn geen kosten verbonden.
 2. Het aantal job posts per opdrachtgever kan door leden van het Cloudworkers team gemaximeerd worden en is gebaseerd op ‘fair use policy’.
 3. De gratis actie is altijd van tijdelijke aard en kan op ieder moment door Cloudworkers worden stopgezet.

Op alle diensten van Cloudworkers zijn de algemene voorwaarden van toepassing.