(088) 42 60 700 info@cloudworkers.nl

Over Cloudworkers.

Over Cloudworkers.

Zoek je een vaste of tijdelijke professional in Digital & Tech? Dan ben je bij ons aan het juist adres! Tenminste … als je bereid bent de aloude 9-5 kantoorkaders los te laten.

Cloudworkers is een merk van Moneypenny, opgericht in 2000 en pionier met het succesvolle concept van de Virtuele Assistent – medewerker op afstand. Oprichter Marianne Sturman was – en is – ervan overtuigd dat het ‘9 tot 5-principe’ is uitgewerkt en dat 90% van de taken waarvoor mensen nog steeds naar kantoor (moeten) komen prima werkplek onafhankelijk uitgevoerd kunnen worden. Door medewerkers zeggenschap te geven over waar en wanneer ze werken, maar ook meer verantwoordelijkheid te bieden over hoe ze hun werk invullen, krijg je blije en productieve medewerkers. Een win-win dus voor werkgever én -nemer.

Digital & Tech talenten zijn niet schaars

Overal lees je dat Digital & Tech talent lastig te vinden is. Niet bij Cloudworkers! Door onze filosofie te omarmen zul je als werkgever merken dat er veel meer mogelijkheden ontstaan om schaars talent aan te boren. Immers, de werknemer van nu wil een betere werk-privé balans en wil van alles kunnen combineren, zoals zorgtaken, hobby’s, meerdere jobs, reizen, studeren, etc. etc. Wij horen je al denken: ja, ja, maar om samen te werken moet je elkaar toch zien? Ja dat klopt. Maar niet iedere dag van 9 tot 5. Bovendien zijn er zoveel online tools om op afstand samen te werken en te communiceren dat werken op afstand écht kan en zelfs bewezen tot betere resultaten en lagere kosten leidt.

Vrijblijvend sparren?

Als je meer wil weten over onze filosofie en de vertaalslag naar jouw eigen organisatie, neem dan gerust contact op met Marianne Sturman. Zij maakt graag een vrijblijvende afspraak (via Skype/Facetime of face2face) om over jouw specifieke vraagstukken te sparren.