(088) 42 60 700 info@cloudworkers.nl

Moneypenny heeft haar label Cloudworkers een nieuwe invulling gegeven. Cloudworkers richt zich voortaan volledig op Digital & Techexperts en opdrachtgevers die om dergelijke expertise verlegen zitten. De werkzaamheden worden zo veel mogelijk ingevuld volgens het principe waar Moneypenny mee groot is geworden: plaats- en tijdonafhankelijk. Cloudworkers is hiermee het antwoord op de zoektocht die opdrachtgevers vaak als lastig ervaren naar dit type professional.

“Onterecht bestaat de veronderstelling dat er een tekort is aan professionals op het gebied van digital en tech. Ze zijn er echter wel degelijk als de aloude 9-5 kantoorkaders maar worden losgelaten. Zo ontstaan er veel meer mogelijkheden om talent aan te boren,” aldus Marianne Sturman, directeur Moneypenny.

Bij Cloudworkers genieten niet alleen professionals van flexibiliteit, maar ook opdrachtgevers. Zij kunnen een Cloudworker eenmalig, structureel of in abonnementvorm inzetten. Maar uiteraard kan een Cloudworker ook rechtstreeks bij de klant in dienst komen. Net wat het beste aansluit bij de wensen behoeften van de werkgever. Voorbeelden van rollen die Cloudworkers innemen zijn developers, online marketeers, data analisten en SEO-specialisten.

Over Moneypenny

Moneypenny introduceerde in 2000, als eerst in Nederland, het concept van de virtuele assistent – de persoonlijke assistent op afstand. Het bedrijf is opgericht met de visie dat door de komst van internet veel ‘kantoorwerk’ plaats- en tijdonafhankelijk uitgevoerd kan worden. Dit met als groot voordeel dat aanzienlijk meer arbeidspotentieel inzetbaar is. Met alle ICT-hulpmiddelen kan tegenwoordig zelfs 80-90 procent van al het werk waarvoor mensen nu nog naar kantoren reizen elders worden gedaan.  www.moneypenny.nl.

Neem voor meer informatie contact op met Marianne Sturman | Barbara Strozzilaan 201 1083  HN  Amsterdam |T 020 42 60 760 | M 06 51 222 840 | Twitter @mariannesturman | E marianne.sturman@moneypenny.nl